Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

“Ik ben werkzaam als interim HR adviseur. Op een flexibele manier bied ik bedrijven ondersteuning op HR gebied. Daarin ben ik je graag van dienst met mijn kennis en advies omtrent personeelsmanagement en ondersteuning op de personeelsadministratie.”


Gedurende 10 jaar heb ik diverse functies in het vak van HR vervuld. De vraagstukken op het gebied van HR veranderen snel en er zijn steeds meer bedrijven die tijdelijke projecten en of kortdurende vraagstukken hebben die zij moeilijk kunnen vervullen met “vaste medewerkers”. Met mijn hulp komt daar een eind aan en ga ik jou ondersteunen.


Ik ben een enthousiaste persoonlijkheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Praktisch ingesteld en mijn werkwijze is oplossingsgericht. Denken in oplossingen in plaats van in problemen.


Een goed personeelsbeleid is erg belangrijk. Dit leidt namelijk tot beheersing van risico’s en daarmee tot bedrijfscontinuïteit. Toch zie je nog vaak dat HR er ‘even bij wordt gedaan’ en is het meer een noodzakelijk kwaad, dan een volwaardig onderdeel van de algehele bedrijfsvoering. Dat is toch een gemiste kans!


CV downloaden en contact


Wens je meer achtergrondinformatie over mijn opgedane werkervaring? Download dan hier mijn CV. Wil je weten wanneer ik voor je aan de slag kan?

Neem dan contact met mij op via het telefoonnummer: 06-54202744 of stuur een mail naar [email protected]