Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Vacaturetekst laten schrijven


Vacaturetekst schrijven

Je bent op zoek naar een geschikte kandidaat die past op jouw vacature.

Een pakkende vacaturetekst is bepalend voor de werving en selectie van de juiste kandidaat. De woorden die je gebruikt, wat je over je bedrijf vertelt en de manier waarop je dat doet zorgen dat je kandidaat afhaakt of juist enthousiast wordt over de functie en gaat reageren. Met de juiste vacaturetekst zorg je ervoor dat er betere reacties op jouw vacature binnen komen.

Het opstellen van een goede vacaturetekst vraagt meer tijd, kennis en creativiteit dan je denkt. Na een gedegen intake naar jullie bedrijf en het profiel wat je zoekt zorgen wij met onze kennis en expertise voor een aantrekkelijke tekst die de juiste kandidaten aanspreekt. Dat doen we samen!


Hoe we te werk gaan

Kennismakingsgesprek

Zonder vacature-intake geen juiste vacaturetekst. Door kritisch uit te vragen, krijgen we de juiste informatie naar boven. Welke informatie is belangrijk voor een nieuwe medewerker? Hoe wil je als bedrijf overkomen, wat maakt jou als werkgever uniek? Je krijgt wat je vraagt, dus deze intake is bepalend voor de inhoud van de tekst. En voor de reacties die je krijgt!


Concept vacaturetekst

Na de vacature-intake gaan we direct aan de slag. Binnen drie werkdagen ontvang je het 1e concept. Na jouw feedback ontvang je binnen twee werkdagen een 2e concept en daarna is de vacaturetekst afgerond.


Plaatsing van de vacaturetekst

Is de tekst klaar, dan wil je natuurlijk je doelgroep zo snel mogelijk laten weten dat je op zoek bent. Wij kunnen adviseren via welke kanalen de vacature het beste uitgezet kan worden. Bovendien helpen we bij het zichtbaar maken van je vacature door de tekst te delen via ons eigen uitgebreide social media netwerk.


Als je een vacaturetekst door AL HR Support laat schrijven, investeer je een bedrag per vacaturetekst van € 175,- exclusief btw.